Ističemo

Loctite i Teroson su zasnovani na značajnom iskustvu i inovativnim idejama. Neprekidno radimo na usavršavanju svojih proizvoda i procesa proizvodnje, kako bismo u još većoj meri izašli u susret svojim kupcima i potrošačima. Ispod ćete pronaći primere inovativnih proizvoda i rešenja iz Henkela.


LOCTITE strukturni lepkovi za opću primenu na bazi hibridne tehnologije pretstavljaju prekretnicu u strukturnom lepljenju.
Formulirani su kako bi se mogla nositi s rastućim zahtevima inustrijskog dizajna i održavanja.

Henkel je unapredio asortima zaptivki za prirubnice i cevne navoje novim inovativnim formulacijama proizvoda LOCTITE 518 I LOCTITE 577 sa bitno unapredjenim performansama u zahtevnim radnim uslovima.

LOCTITE Anti-Seize proizvodi predstavljaju rešenja visokog kvaliteta, koja sprečavaju da metalni delovi korodiraju, pohabaju se usled trenja i zapeknu. Zahvaljujući svom posebnom sastavu, naročito su korisni u slučajevima statičkog i graničnog trenja, koje nastaje kada se kombinuju male brzine sa visokim opterećenjem.

LOCTITE 4090 hibridni proizvod za lepljenje predstavlja kombinaciju proizvoda za trenutno lepljenje (cijanoakrilata) i proizvoda za strukturalno lepljenje (epoksida). To je prvi Henkelov trenutni lepak pogodan za strukturalne aplikacije.

LOCTITE SF 7900 CERAMIC je jedinstveni keramički zaštitni premaz bez silikona, koji sprečava prijanjanje raspršenih čestica metala na opremu za zavarivanje. Premaz formira zaštitni sloj u obliku suvog filma. Time se odbijaju čestice i osigurava neometano zavarivanje do 8 sati – bez potrebe za ponovnim nanošenjem.

Ovo inovativno rešenje za popravku čeličnih cevi je brza i ekonomična alternativa zameni cevi. Kao sveobuhvatan proizvod, obezbeđuje materijale za pripremu površine, ojačanje i završni premaz, koji se nanose direktno na površinu cevi. Sistem za popravku ojačava i zaptiva čelične cevi koje su dizajnirane za rad pod visokim pritiskom, temperaturama i uz visoku hemijsku otpornost.

Instalateri i vodoinstalateri širom Europe uzdaju se u konac za zaptivanje LOCTITE 55 kao referentni proizvod za zaptivanje cevnih navoja.

Potrebna vam je pomoć?

Pozovite:
+381 (0)11 2072 242

Mediji i preuzimanje