Održavanje, popravka i remont (MRO)

Samo pravilno održavanje osigurava da Vaša oprema radi bez zastoja. Loctite nudi najbolja rešenja u oblasti lepljenja, zaptivanja, čišćenja i podmazivanja.

Naši proizvodi su dobro poznati po visokoj pouzdanosti i bezbednosti. Naročito Vam pomažu da uštedite vreme i smanjite troškove, jer zastoji ili kvarovi industrijskih delova mogu biti smanjeni na minimum pomoću Loctite proizvoda.

Brzi linkovi:

Proizvodi
za održavanje

Vodič za eksperte
u održavanju

 

Rešenja za industriju
i opremu

Trening Partneri Kontakt

Pogledajte kako Loctite rešenja u održavanju obezbeđuju da ova mašina za papir radi bez zastoja i isporuči očekivanih 1900 metara papira u minuti.

Proizvodi za održavanje

Loctite je ekspert u održavanju za lepljenje, zaptivanje, čišćenje i podmazivanje.

Ma koji da je Vaš zadatak – ispunićete ga sa Loctite.


Vodič za eksperte u održavanju

Pronađite pravo rešenje za svaki zadatak održavanja. U pokretu, online ili offline – bilo kad, bilo gde.


Rešenja za industriju i opremu

Godine iskustva u proizvodnji i održavanju omogućile su nam da izgradimo temeljno znanje o redovnom održavanju i popravkama u svim segmentima industrije i o svim uobičajenim vrstama industrijske opreme.

Rešenja za industriju:
Naši programi za industriju pokrivaju redovne zahteve za održavanjem i popravkama u Vašoj industriji. Oni obuhvataju brojne primere primena, reference i studije slučaja. Saznajte kako je specifična popravka poput Vaše rešena u sličnoj situaciji.
Nautika Rudarstvo Čeličane

Petrohemijska industrija Elektrane Vodovod

Železnica Opšta oprema


Rešenja za opremu
Naši programi idu čak dublje u specifično održavanje i popravku industrijskih komponenti. Mi nudimo primenljiva rešenja za sve sve popravke i predloge odgovarajućih proizvoda. Ne morate da se bavite izborom proizvoda, na Vama je samo da se koncentrišete na obavljanje posla.

Trening eksperta u održavanju

Kako biste u najboljoj meri mogli da iskoristite visokokvalitetne proizvode, neophodno je da budete adekvatno obučeni za rad sa njima. Zato nudimo praktičnu obuku o korišćenju naših proizvoda u održavanju i popravci. Naši treneri su dobro upoznati sa svakodnevnim problemima sa kojima se možete suočiti i daće Vam rešenja i praktična znanja (know-how) za uspešnu primenu naših proizvoda.

Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo zakazali trening prilagođen Vašim potrebama.


Partneri

Mnogi naši proizvodi su dostupni kroz mrežu distributera. Da biste pronašli distributera u svojoj oblasti, kliknite na link.


Kako bi ponudio usluge stručne primene, zajedno sa tehnološkim proizvodima za tretman površina, Henkel je u partnerstvu sa odabranim pružaocima usluga u industrijskom održavanju.

Da biste saznali o Henkelovoj mreži sertifikovanih aplikatora, molimo Vas da kliknete na link.


Kontakt

Ako ste zainteresovani da saznate više o Loctite rešenjima,  stupite u kontakt sa nama. Naši tehnički eksperti mogu da Vam ponude trening za proizvode prilagođen Vašim potrebama.


Mediji i preuzimanje